BBQ sovs
Dette er en allround sovs til pulled pork, koteletter, pølser mm. Denne variation af opskriften bruger Dijon sennep til at give sovsen lidt krydret varme. Dette udelukker dog ikke at man selv tilføjer ekstra styrke ved også at bruge chili.
BBQ sovs
Dette er en allround sovs til pulled pork, koteletter, pølser mm. Denne variation af opskriften bruger Dijon sennep til at give sovsen lidt krydret varme. Dette udelukker dog ikke at man selv tilføjer ekstra styrke ved også at bruge chili.
Antal personer Forberedelses tid
1Lille glas 5Min
Tilberedningstid
10Min
Antal personer Forberedelses tid
1Lille glas 5Min
Tilberedningstid
10Min
Ingredienser
Basis sovs
Personlige valg
  • Worchestershire sovs
  • HP sovs
  • Whiskey
  • Soya
  • Mørk BalsamicoGerne den lidt tyktflydende med indkogt æblejuice
  • CayenneHusk sennep allerede giver “varme” til sovsen
  • Spidskommen
  • IngefærStødt, i pulverform, er helt fint
  • Chili hvis man ikke har nok sennep eller virkeligt bare har brug for det-der ekstra kick
  • Oliehvis sovsen skal bruges til at glasere ydersiden af kød i ovnen eller på grillen. Dette giver rykker grænsen for hvornår det bliver brændt.
Instruktioner
  1. Mix alle ingredienserne i basis sovsen. Smag til og juster sødmen med eddiken.
  2. Nu er det tid tilsat lægge sit eget præg på sovsen. Her er en lille liste med forslag jeg selv har benyttet på et tidspunkt. Start med små mål af disse ingredienser… og smag inden der tilsættes mere! Personligt er jeg ret vild men et lille skvæt whiskey og mørk balsamico, et lille drys spidskommen og lidt ingefær.